Over ons

Adapcare


Organisatie

Adapcare heeft diepgaande kennis van de caresector en weet hoe de processen van zorgaanbieders met Pluriform Zorg ondersteund kunnen worden. Ook helpen wij zorgaanbieders hun administratieve processen te vereenvoudigen, zodat ze zich kunnen focussen op het verlenen van zorg.

Adapcare komt voort uit Pluriform Software, een softwareleverancier die al sinds 1985 bedrijfsbrede informatiesystemen bouwt voor een waaier aan branches. Enkele honderden bedrijven in verschillende branches worden met de ERP-software Pluriform ondersteund.

Vanaf 2004 wordt Pluriform Zorg met succes bij middelgrote en grote zorgorganisaties ingezet. Het wordt bedrijfsbreed gebruikt in de ouderen- en gehandicaptenzorg.


Medewerkers

De medewerkers van Adapcare helpen zorgorganisaties in het verbeteren en innoveren van bedrijfsprocessen met ICT. Ze weten daarom minstens zoveel van zorgprocessen als van ICT. Ze zijn volwaardige gesprekspartners van uw medewerkers, allround op hun werkgebied en verantwoordelijk van begin tot eind.

Het nieuwe werken is bij Adapcare ver doorgevoerd. Onze medewerkers werken het grootste gedeelte van hun tijd bij de klant, vanuit huis of kantoor. Zij ontwikkelen en implementeren Pluriform Zorg samen met de mensen van de werkvloer. Dat is voor ons dé manier om ervoor te zorgen dat onze software naadloos op uw organisatie aansluit.


 

Adapcare

NIEUWS

20 juni

ZIP-berichten voor iWMO en iJW versie 2.1 zonder extra werk

Op 12 juni is de keten van zorgaanbieders en gemeenten overgestapt naar iWMO en iJW versie...

30 mei

Pluriform Zorg Release 2017.2

Begin april zijn we samen met onze innovatieklanten gestart met de ontwikkeling van Releas...

25 mei

Zorggroep Apeldoorn kiest voor Adapcare

We zijn blij met Zorggroep Apeldoorn en omstreken (ZGA e.o.) als nieuwe klant. ZGA e.o. is...

Powered by: Pluriform Software