Over ons

Adapcare


Organisatie

Adapcare heeft diepgaande kennis van de caresector en weet hoe de processen van zorgaanbieders met Pluriform Zorg ondersteund kunnen worden. Ook helpen wij zorgaanbieders hun administratieve processen te vereenvoudigen, zodat ze zich kunnen focussen op het verlenen van zorg.

Onze visie is dat zorgprofessionals, cliënten en het sociale netwerk op voet van gelijkwaardigheid en naar vermogen met elkaar samenwerken aan kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven. Dat doen we met een geïntegreerd medewerker-, behandel- en cliëntportaal. In kleinschalige teams en in grootschalige organisaties.

Adapcare komt voort uit Pluriform Software, een softwareleverancier die al sinds 1985 bedrijfsbrede informatiesystemen bouwt voor een waaier aan branches. Enkele honderden bedrijven in verschillende branches worden met Pluriform ondersteund.

Vanaf 2004 wordt Pluriform Zorg met succes bij middelgrote en grote zorgorganisaties ingezet. Het wordt bedrijfsbreed gebruikt in de ouderen- en gehandicaptenzorg.


Medewerkers

De medewerkers van Adapcare helpen zorgorganisaties in het verbeteren en innoveren van bedrijfsprocessen met ICT. Ze weten daarom minstens zoveel van zorgprocessen als van ICT. Ze zijn volwaardige gesprekspartners van uw medewerkers, allround op hun werkgebied en verantwoordelijk van begin tot eind.

Het nieuwe werken is bij Adapcare ver doorgevoerd. Onze medewerkers werken het grootste gedeelte van hun tijd bij de klant, vanuit huis of kantoor. Zij ontwikkelen en implementeren Pluriform Zorg samen met de mensen van de werkvloer. Dat is voor ons dé manier om ervoor te zorgen dat onze software naadloos op uw organisatie aansluit.


 

Adapcare

NIEUWS

6 oktober

Waarom een ECD zorgpaden moet ondersteunen

BLOG - Freek Erens, Productmanager Adapcare Eerder deze week had ik een interessant gesp...

29 september

Eenvoud voorop bij zorginnovatie

Op donderdag 28 september vond de jaarlijkse zorginnovatiemiddag van M&I/Partners plaats i...

18 september

Halen we het maximale uit onze bedrijfsvoering?

Als zorgorganisatie registreren we veel. We hebben de rapportages over de harde kwantitati...

Powered by: Pluriform Software