Nieuws

Over Pluriform Zorg


Topaz is specialist in ouderenzorg, revalidatie en zorg bij chronische ziekten. Het behandelteam van Topaz heeft veel expertise in zorg die nodig is als er meerdere klachten tegelijk spelen, niet alleen voor cliënten in een woon- of revalidatieverblijf van Topaz, maar ook voor cliënten thuis. Een interview met Pieter de Jonge, verantwoordelijk voor eerstelijns behandeling.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 14 december, 2017

BLOG - Freek Erens, Productmanager Adapcare
Af en toe ga ik langs bij mijn oude buurvrouw, ze is negentig jaar en woont sinds kort in een verzorgingshuis. Haar deur staat altijd open, letterlijk en figuurlijk, maar alle medewerkers kloppen altijd eerst netjes aan, laat staan dat ze rondsnuffelen in haar kamer. Maar geldt dit ook voor haar dossier, gedragen de medewerkers zich ook daarin als een goede gast?

Lees meer...
Gepubliceerd op: 6 december, 2017

‘Wij willen de wijkverpleegkundigen weer in hun kracht zetten. Met Adapcare, de leverancier van ons ECD Pluriform Zorg zetten we hierin belangrijke stappen. Het is prettig om met een leverancier te werken die kan aanhaken op deze ontwikkeling en de zorg echt begrijpt’. Dat zegt Charles Laurey, bestuursvoorzitter van de Brabantse zorgorganisatie ZuidZorg.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 1 december, 2017

Eind oktober hebben we najaarsrelease 2017.2 vrijgegeven. Een release met meer dan 300 nieuwe features. Inmiddels is de release getest met iStandaarden en hebben we voor het derde jaar op een rij als eerste de Groene Vink gehaald.

Twee features willen we speciaal onder de aandacht brengen: de nieuwe grafische dashboards en het nieuwe cliëntportaal waarin de cliënt de regie over zijn eigen zorgproces kan nemen.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 18 november, 2017

Voor het derde jaar op een rij heeft Adapcare de trajecten voor de Groene Vink als eerste voltooid.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 26 oktober, 2017

BLOG - Freek Erens, Productmanager Adapcare

Eerder deze week had ik een interessant gesprek met een VVT-instelling in het noorden van Nederland.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 6 oktober, 2017

Adapcare krijgt regelmatig de vraag of Omaha ook intramuraal gebruikt kan worden. Ja, met Pluriform Zorg kan Omaha zowel in de wijkverpleging als intramuraal gebruikt worden.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 11 september, 2017

Eigen regie, cliëntparticipatie en informatiebeveiliging waren voor Zorggroep Sirjon de belangrijkste aanleiding voor de inzet van het Pluriform Cliëntportaal.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 1 september, 2017

Op vrijdag 22 september klonk het startschot van de 10de editie van de zorgmarathon.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 22 augustus, 2017

Op 3 juli heeft Zorginstituut Nederland de definitieve specificaties gepubliceerd van drie nieuwe iStandaarden-releases: iWlz 2.0, iWmo 2.2 en iJw 2.2.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 1 augustus, 2017
 
Powered by: Pluriform Software