Nieuws

Over Pluriform Zorg


Op 12 juni is de keten van zorgaanbieders en gemeenten overgestapt naar iWMO en iJW versie 2.1. Vanaf de overstap kreeg Adapcare van verschillende klanten meldingen over het verwerken van het berichtenverkeer. Navraag leerde dat Vecozo niet alleen een nieuw iWMO- of iJW-bericht verwacht, maar dat deze ook per type bericht in separaat ZIP-bestand aangeleverd moet worden.

Afgelopen vrijdag communiceerde kwaliteitsinstituut Nederlands Gemeenten (KING) het volgende bericht “Aanbieders die gebruik maken van het webportaal van VECOZO zijn sinds de overstap naar iWmo en iJW 2.1 verplicht om hun berichten per gemeente en per type bericht in een separaat ZIP-bestand aan te leveren. De berichten kunnen wel meer dan een cliënt bevatten. Dit levert aanbieders die berichten op deze wijze aanbieden extra werk op. Op dit moment zoeken de ketenpartijen naar een oplossing voor dit probleem. Wij houden u via de diverse websites op de hoogte”.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 20 juni, 2017

Begin april zijn we samen met onze innovatieklanten gestart met de ontwikkeling van Release 2017.2. Twee onderwerpen willen we nu alvast noemen.

  • We hadden al een koppeling met de Google G Suite (documenten, spreadsheets). Nu worden ook de afspraken uit de Pluriform-agenda getoond in de Google-agenda. Een medewerker heeft hiermee op al zijn apparaten (desktop, tablet en telefoon) inzicht in al zijn afspraken, in welk systeem ze ook zijn gemaakt.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 30 mei, 2017

We zijn blij met Zorggroep Apeldoorn en omstreken (ZGA e.o.) als nieuwe klant. ZGA e.o. is een grote aanbieder van zorg en behandeling aan met name ouderen in de regio Apeldoorn en omstreken.

Met 1.500 medewerkers en ruim 900 vrijwilligers levert ZGA e.o. zorg met verblijf en behandeling, met name in hun eigen 14 locaties, maar ook bij cliënten thuis.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 25 mei, 2017

Klanten, leveranciers, partners, collega’s en familie waren donderdag 18 mei aanwezig bij de officiële opening van ons nieuwe pand en de viering van ons 10-jarig bestaan.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 19 mei, 2017

Cycle for Hope is een sponsorevenement dat al zes jaar een ambitieuze fietsuitdaging is voor sportieve fietsers: Nederland rondfietsen in 48 uur. De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop, zij biedt op verschillende locaties in heel Nederland hulp bij verslaving en psychische problemen.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 3 mei, 2017

M&I/Partners organiseert dit jaar de Zorginnovatiemiddag, een mogelijkheid om als zorgaanbieder in gesprek te gaan met ECD-leveranciers en diverse leveranciers op het gebied van eHealth, domotica, robotica en PGD. De Zorginnovatiemiddag vindt plaats op donderdag 28 september. En ook Adapcare is dit jaar weer van de partij. Komt u ook?

Lees meer...
Gepubliceerd op: 28 april, 2017

BLOG - Freek Erens, Productmanager Adapcare

Onlangs mocht ik een presentatie over ons cliëntportaal geven aan de medezeggenschapsraad van één van onze klanten, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. In de zaal zeven cliënten en een begeleider. Het was mijn leukste bijeenkomst in Jaren.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 24 april, 2017

Adapcare bestaat dit jaar 10 jaar. Dat vieren we graag met ons team, maar ook met de zorg. We bekronen daarom deze mijlpaal met een donatie aan Stichting Sailability, een geschenk in de vorm van een zeilboot. Stichting Sailability laat mensen met een beperking van de zeilsport genieten. Op verschillende plekken in Nederland zijn speciaal ontworpen en uitgeruste zeilbootjes aanwezig om veilig en in vrijheid te kunnen zeilen.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 14 april, 2017

Pluriform Zorg Release 2017.1 is een feit! Boordevol met nieuwe functionaliteit zoals het digitaal tekenen van het zorgplan door medewerkers, het uitnodigen van collega's voor afspraken en het vastleggen van het wondherstel met foto's. Daarnaast kan je nu ook gestructureerd de cliëntvraag vastleggen en is er de mogelijkheid om bij een cliënt meerdere methodieken gelijktijdig in te zetten. Dit is nog maar een kleine greep uit de vele nieuwe functies.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 8 april, 2017

De afgelopen weken is hard gewerkt om ons nieuwe kantoor in Ede gebruiksklaar te maken. Deze week was het eindelijk zover en zijn we met het team van Adapcare definitief verhuisd naar onze nieuwe locatie. De laatste puntjes worden nog op de i gezet maar binnenkort zullen we het complete eindresultaat laten zien.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 27 maart, 2017
 
Powered by: Pluriform Software