Nieuws

Over Pluriform Zorg


Op 3 juli heeft Zorginstituut Nederland de definitieve specificaties gepubliceerd van drie nieuwe iStandaarden-releases: iWlz 2.0, iWmo 2.2 en iJw 2.2.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 1 augustus, 2017

BLOG - Freek Erens, Productmanager Adapcare

Lees meer...
Gepubliceerd op: 1 augustus, 2017

Adapcare organiseert of is de komende periode aanwezig op de volgende events.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 28 juli, 2017

Neboplus is één van de nieuwe VVT klanten, waar Adapcare Pluriform Zorg heeft geïmplementeerd. Een snelle, standaard inrichting op basis van ‘best practice’. Eunice van Zomeren, bestuurder van Neboplus vertelt over hoe de implementatie tot nu toe is verlopen.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 15 juli, 2017

Op 12 juni is de keten van zorgaanbieders en gemeenten overgestapt naar iWMO en iJW versie 2.1. Vanaf de overstap kreeg Adapcare van verschillende klanten meldingen over het verwerken van het berichtenverkeer.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 30 juni, 2017

Begin april zijn we samen met onze innovatieklanten gestart met de ontwikkeling van Release 2017.2. Twee onderwerpen willen we nu alvast noemen.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 30 mei, 2017

Klanten, leveranciers, partners, collega’s en familie waren donderdag 18 mei aanwezig bij de officiële opening van ons nieuwe pand en de viering van ons 10-jarig bestaan.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 19 mei, 2017

Cycle for Hope is een sponsorevenement dat al zes jaar een ambitieuze fietsuitdaging is voor sportieve fietsers: Nederland rondfietsen in 48 uur. De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop, zij biedt op verschillende locaties in heel Nederland hulp bij verslaving en psychische problemen.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 3 mei, 2017

M&I/Partners organiseert dit jaar de Zorginnovatiemiddag, een mogelijkheid om als zorgaanbieder in gesprek te gaan met ECD-leveranciers en diverse leveranciers op het gebied van eHealth, domotica, robotica en PGD. De Zorginnovatiemiddag vindt plaats op donderdag 28 september. En ook Adapcare is dit jaar weer van de partij. Komt u ook?

Lees meer...
Gepubliceerd op: 28 april, 2017

BLOG - Freek Erens, Productmanager Adapcare

Onlangs mocht ik een presentatie over ons cliëntportaal geven aan de medezeggenschapsraad van één van onze klanten, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. In de zaal zeven cliënten en een begeleider. Het was mijn leukste bijeenkomst in Jaren.

Lees meer...
Gepubliceerd op: 24 april, 2017
 
Powered by: Pluriform Software